Στόχος μας είναι η δημιουργία ασφαλιστικών και επενδυτικών χαρτοφυλακίων ώστε να σας παρέχουμε ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον.

Επικοινωνία

216 100 8383
697 6002 824

Σκρά 10, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231

info@sk-agency.gr

Ασφάλιση Κατοικίας

Στην Ελλάδα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια η κουλτούρα της απόκτησης ιδιόκτητης κατοικίας. Νιώθουμε έτσι πως έχουμε την δική μας «φωλιά» για να στεγάσουμε το πολυτιμότερο «απόκτημά» μας που είναι η οικογένειά μας. Ωστόσο παρόλο που αντιμετωπίζουμε την κατοικία μας ως ένα βασικό αγαθό δεν έχουμε ακόμη αναπτύξει όσο θα έπρεπε την ασφαλιστική μας συνείδηση ώστε να το προστατεύσουμε ανάλογα με την σημαντικότητά του. Δυστυχώς στο μυαλό μας έχουμε την ασφάλιση κατοικίας ως κάτι που μας υποχρεώνουν οι Τράπεζες να κάνουμε όταν το ακίνητο είναι προσημειωμένο ως εγγύηση για την λήψη δανείου…

Ακόμη λοιπόν και καθαρά επενδυτικά και οικονομοτεχνικά να το σκεφτεί κανείς, κάτι παραπάνω μάλλον ξέρουν οι Τράπεζες και ζητούν την διασφάλιση της εγγύησης του δανείου που δίνουν. Όταν μάλιστα σε αυτό το συμφέρον της οικονομικής εξασφάλισης προσθέσεις την συναισθηματική ψυχολογική βαρύτητα που έχει για έναν ιδιώτη το κτίριο και το περιεχόμενο της μόνιμης, δευτερεύουσας ή εξοχικής κατοικίας του, είναι απορίας άξιο πως το ποσοστό των ασφαλισμένων κατοικιών στην Ελλάδα δεν ξεπερνάει το 15%. Είμαστε από την φύση μας λαός αισιόδοξος, εξωστρεφής και αλληλέγγυος προς τον συνάνθρωπο κι έτσι στο τέλος πάντα τα καταφέρνουμε αλλά θα γλιτώναμε πολλά δράματα αν γινόμασταν και πιο προνοητικοί.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν δει τις περιουσίες τους να χάνονται από σεισμούς, πλημμύρες ή πυρκαγιές και οι ενισχύσεις του Κράτους δεν επαρκούν συνήθως για την αποκατάστασή τους. Η ιδιωτική ασφάλιση, έναντι ενός αρκετά λογικού ασφαλίστρου σε σχέση με το μέγεθος του κινδύνου που καλύπτει, προσφέρει εδώ και χρόνια την λύση. Στο χέρι μας είναι να την επιλέξουμε.