Στόχος μας είναι η δημιουργία ασφαλιστικών και επενδυτικών χαρτοφυλακίων ώστε να σας παρέχουμε ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον.

Επικοινωνία

216 100 8383
697 6002 824

Σκρά 10, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231

info@sk-agency.gr

Υγεία, το ύψιστο αγαθό

Πάντα γνωρίζαμε ότι η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Είναι ένα από τα λίγα αγαθά που δεν αγοράζεται, όχι μόνο γιατί είναι ανεκτίμητη και δεν μπορεί να αποτιμηθεί αλλά κυρίως γιατί δεν διατίθεται! Αυτό που διατίθεται ωστόσο είναι η πρόληψη, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να επιδεινωθεί η υγεία μας, αλλά και η χρήση της ιατρικής επιστήμης στην προσπάθεια εξισορρόπησής της, ακόμη και προς ίασή μας. Η επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊου SARS-CoV 2 μας υπενθύμισε απλώς την αξία της υγείας καθώς χωρίς αυτή όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες στην καλύτερη περίπτωση υπολειτουργούν ενώ στην χειρότερη παύουν…

Το σύστημα δημόσιας υγείας είναι αρκετά εκτεταμένο και έμπειρο ωστόσο πάσχει σε πολλά σημεία στα οποία υπερτερεί ο ιδιωτικός τομέας και τα οποία εάν είναι για εμάς σημαντικά μας οδηγούν τελικά στο να τον επιλέξουμε. Οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά, ο τεράστιος όγκος εργασιών που προκαλεί συνωστισμό και μεγάλες αναμονές στα εξωτερικά ιατρεία και τα χειρουργεία και η υποβαθμισμένη ξενοδοχεική υποδομή, μας κάνουν πολλές φορές να αγανακτούμε και να αισθανόμαστε αβοήθητοι.

Απάντηση στα προβλήματα αυτά έρχεται να δώσει ο ιδιωτικός τομέας της υγείας ο οποίος όμως εάν χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα από έναν ιδιώτη μπορεί να αποδειχθεί οικονομικά δυσβάσταχτος. Με την σύναψη ωστόσο ενός ασφαλιστικού συμβολαίου για εμάς και την οικογένειά μας μπορούμε να επιλέξουμε από ένα πλήθος καλύψεων νοσοκομειακής ή και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, ιατρικής και νοσηλευτικής βοήθειας αλλά και αποκατάστασης των οικονομικών συνεπειών που επιφέρει η βλάβη της υγείας μας ή/και των μελών της οικογένειάς μας με πολύ ενοϊκότερους οικονομικούς όρους. Αν μάλιστα το συνδυάσουμε με χρήση του ασφαλιστικού μας φορέα τα ασφάλιστρα μειώνονται ακόμη περισσότερο, ενώ μπορούμε να προσθέσουμε και ένα πρόγραμμα απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής ασφαλίστρων σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας.

Ενημερωθείτε λοιπόν άμεσα από τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο για τα διαθέσιμα προγράμματα ασφάλισης υγείας και δημιουργήστε ένα συμβόλαιο κομμένο και ραμμένο επάνω στις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα γιατί ποτέ\ δεν γνωρίζουμε πότε θα μας χρειαστεί και αυτή η στιγμή θα πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους.