Στόχος μας είναι η δημιουργία ασφαλιστικών και επενδυτικών χαρτοφυλακίων ώστε να σας παρέχουμε ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον.

Επικοινωνία

216 100 8383
697 6002 824

Σκρά 10, Νέα Ιωνία, ΤΚ 14231

info@sk-agency.gr

Σοφία Κατσαρού

"Θέλω να δημιουργήσω ένα ασφαλέστερο μέλλον για τους πελάτες μου"

Είμαι η Σοφία Κατσαρού, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983, ζω και εργάζομαι από το 2011 στη Νέα Ιωνία Αττικής. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο κόρες. Έχω σπουδάσει «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στην «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζω και κατέχω τίτλους σε 3 ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. 

Εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα από το 2004, αρχικά ως υπάλληλος ομάδας Καταθετικών και Επενδυτικών Προϊόντων, αργότερα ως Στέλεχος Premium Banking (εξυπηρέτηση εύπορων πελατών σε επενδυτικά κυρίως προϊόντα) και τέλος ως προϊσταμένη Business Banking (Τραπεζική επιχειρήσεων) στα Καταστήματα: Κουκακίου, Καλογρέζας, Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου. Μετά από 17 χρόνια εργασίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, και με τις χρήσιμες εμπειρίες που συνέλλεξα, πήρα την μεγάλη απόφαση να δημιουργήσω μια δική μου επιχείρηση. Έτσι τον Δεκέμβριο του 2020 αιτήθηκα την ένταξή μου στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της Τράπεζας και αποχώρησα.

Από το 2009 κατέχω, και διατηρώ μέσα από τακτικές εξετάσεις επάρκειας γνώσεων, τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και προσφέρω ασφαλιστικές υπηρεσίες και επενδυτικές συμβουλές. Το 2021 έκανα λοιπόν ένα όνειρό μου πραγματικότητα, δημιούργησα την ατομική μου επιχείρηση, το πρακτορείο ασφαλειών SK AGENCY, και απέκτησα μητρώο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Όραμά μου για το μέλλον είναι να δημιουργήσω ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών και επενδυτικών συμβολαίων και μέσα από αυτό να εξυπηρετούνται με τον βέλτιστο τρόπο οι ανάγκες για εξασφάλιση, αλλά και για ένα καλύτερο μέλλον, των συνανθρώπων μου. Θεωρώ ότι ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά μου είναι τα εφόδια που θα με βοηθήσουν να το επιτύχω. Καθώς μέσα από την πορεία μου στον τραπεζικό κλάδο αλλά και με την ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης μου έχω αποδείξει πολλάκις το ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μου και την επίλυση των προβλημάτων τους όντας πάντα στο πλευρό τους, θεωρώ πως έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη τους ώστε μαζί να πορευθούμε σε μια σχέση win-win, όπως πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι όλες οι ανθρώπινες σχέσεις σε κάθε επίπεδο.

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ;

Μαζί θα βρούμε τις βέλτιστες λύσεις για τις ανάγκες σας

Επισκευθείτε τα γραφεία μας
Σκρά 10, Νέα Ιωνία